Over Ons

Al 60 jaar actief in de regio’s Culemborg en Utrecht

Adbelco is een administratiekantoor uit Culemborg en is al actief sinds de jaren 40 van de vorige eeuw in de regio’s Culemborg en Utrecht. Adbelco is een klein familiebedrijf waarbinnen Hans, Martijn en Michiel Verboom alle belastingaangiften en de administratie van ZZP’ers en kleine ondernemingen (MKB) verzorgen.

Waarom u bij Albelco goed zit? Lees verder!

Persoonlijk

Voor ons is het belangrijk om te weten wie de persoon achter de ondernemer is, zodat we goed advies kunnen geven over zakelijke beslissingen. Persoonlijke omstandigheden spelen immers een belangrijke rol in een onderneming. Wij investeren in de persoon en bieden daardoor dienstverlening die bij u past. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat we veel klanten hebben die al langdurig klant zijn

Een breed dienstenpakket en decennia aan ervaring

Wij verlenen diverse diensten; de financiële administratie, salarisadministratie en de fiscale aangiften. Daarnaast bieden wij bedrijfs-, pensioen- en fiscaal advies. En doen dit al decennia lang.

Ondernemers onder elkaar

Wij opereren vanuit onze brede ervaring met kleine ondernemers en delen onze kennis over het ondernemerschap op een persoonlijke en heldere manier. Wij zijn zelf ook ondernemer en spreken daarom dezelfde taal als u.

Trouwe klanten

De meeste klanten hebben een lange relatie met Adbelco; 31% van onze klanten is al langer dan 10 jaar bij ons en 22% van onze klanten is zelfs al meer dan 20 jaar klant.

Adbelco groeit met u mee

Een kleine ondernemer of ZZP’er blijft lang niet altijd klein. Daarom denkt en werkt Adbelco altijd mee als uw onderneming groeit. Wijzigingen in rechtsvorm (B.V.), opbouwen van pensioen, meedenken over het oprichten van een holdingstructuur, samenwerkingsverbanden etc: Adbelco gaat vanuit de rol als adviseur mee in deze ontwikkelingen.

Omdat we weten wie u bent, kunnen we ook adviseren bij het moeten nemen van moeilijke beslissingen. Wij gaan hierbij uitdagingen zoals het opheffen van de onderneming of de terugkeer van B.V. naar eenmanszaak niet uit de weg en stellen het klantbelang voorop.