Team

Michiel Verboom

Vennootschapsbelasting

Sinds 2003 ben ik bij Adbelco gekomen en geniet ervan om ondernemer te zijn. Samen met mijn vriendin en onze 5 kinderen woon ik in Houten. Gezelligheid opzoeken en het spelen van denkspellen is wat ik graag doe in mijn vrije tijd.
Ik wil mijn klanten goed leren kennen en ben daarom open en geïnteresseerd. In een goed gesprek deel ik graag in uw financiële uitdagingen en kansen.

Specialisaties

Binnen ons team ben ik degene met de meeste kennis op het gebied van de aangifte vennootschapsbelasting en kennis over pensioenen.  

Hans Verboom

Salarisadministratie

Al sinds 1997 werk ik met veel plezier bij Adbelco. Mijn neven Martijn en Michiel en ik vormen een goed, uitgebalanceerd team. Een geoliede machine waarin wederzijdse uitwisseling en ondersteuning prima samengaan. Naast mijn werk vind ik het leuk om te bridgen en geniet ik graag van verschillende culturele voorstellingen, zoals opera, toneel, film en concerten.

Specialisaties

De nadruk van mijn expertise ligt op de salarisadministratie en de financiële administratie.  

Martijn Verboom

Inkomstenbelasting

Vanaf 2002 ben ik werkzaam voor Adbelco. Ik vind het verzorgen van de administratie voor ondernemers en de aangiften inkomstenbelasting een leuke uitdaging; het is elke keer weer een interessante puzzel om alles kloppend te krijgen.
In mijn vrije tijd reis ik graag met mijn vrouw Machteld naar verre landen. Iets minder spannend, maar naar mijn mening toch zeker het noemen waard, zijn mijn avonturen in de keuken. Niets is fijner dan m’n hoofd los te maken van de cijfertjes waar ik elke dag mee bezig ben en te ontspannen boven potten en pannen.

Specialisaties

Binnen ons team ligt mijn focus op de aangifte inkomstenbelasting en fiscale advisering.